Artikel
24 jan '23
24 januari '23
3 min

10 cheesy inspirerende quotes over persoonlijke ontwikkeling

We love inspirerende quotes! Ze kunnen net dat extra zetje geven om iets op te pakken, een uitdaging aan te gaan of uit je comfortzone te treden. Maar sommige quotes? Die kennen we nu wel en we krijgen er stiekem een beetje jeuk van…

Life begins at the end of your comfortzone

Speciaal voor iedereen die altijd zo heerlijk comfortabel ín z’n comfortzone zit: daar gebeuren geen spannende dingen hè? Je gaat jezelf pas uitdagen en ontwikkelen búiten je knusse holletje. Ontzettend waar dus die quote, maar af en toe wil je er gewoon lekker in blijven.

Believing in yourself is the first secret to success

Ja er zit wat in hè. Want als jij niet in jezelf gelooft, wie dan wel? Maar ja, we hebben allemaal zo onze onzekerheden. En het is niet de meest eenvoudige taak in het leven om die te overwinnen…

What would you do if you weren’t afraid?

Joh, als ik niet bang zou zijn dan zou ik ieder weekend met m’n band voor tienduizend man optreden in de Amsterdam Arena, zou ik doordeweeks blijklussen als stylist in Kopen Zonder Kijken en zou ik miljonair worden met Bitcoins. Maar ja, ik ben wél bang.

The best way to predict the future is to create it

Dit is weer een cheesy quoteje hoor. Creëer je eigen toekomst. Creëer je nieuwe money mindset. Creëer je nieuwe leven. Oftewel: je bent verantwoordelijk voor je eigen geluk. Doe er wat aan.

You are never too old to set a another goal or dream a new dream

Kom niet aan met het excuus dat je te oud bent voor een carrièreswitch, want anders gooien we deze quote er even tussendoor. Moraal van het verhaal? Je bent nooit te oud voor nieuwe dromen. Sure.

Change is inevitable but personal growth is a choice

Persoonlijke groei is een keuze, lieve dames en heren. Kom dus met je luie kadaver van die bank af en ga even lekker jezelf leggeh te lopeh ontwikkelen.

Do what scares you most

We blijven maar uit onze comfortzone gaan met die inspirerende quotes. Nu moeten we weer iets doen wat ons bang maakt. Laat ons met rust!

We don’t grow when things are easy; we grow when we face challenges

Je moet het niet altijd maar lekker makkelijk willen hebben, je moet uitdagingen aangaan. Dáár groei je van! En dat klopt. Maar soms wil je gewoon lekker achter je laptop met je kop koffie simpele mailtjes wegwerken in plaats van de personeelsproblematiek binnen het bedrijf te moeten oplossen.

The key to success is action

Wil je succes hebben? Actie in de taxi! Zolang je maar hard genoeg werkt, zul je slagen is het motto van vele coaches. Maar soms is het leven nou eenmaal niet zo maakbaar als het lijkt. Wat dacht je bijvoorbeeld van de factor ‘geluk’..?

The best project you’ll ever work on is you

Oké, we begrijpen het: persoonlijke groei is belangrijk als je iets wilt bereiken in het leven. Het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven? Aan jezelf werken. Nu nog even zin maken…

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 1.8 / 2. Aantal stemmen 4

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.