Over werk&geluk

Welkom op werk&geluk! Werk&geluk is hét platform voor werkend Nederland met praktische informatie, no-nonsense columns, inspirerende verhalen, antwoord op veelgestelde vragen, workhacks, interessante interviews en tips voor jouw werkende leven en werkgeluk. We zoomen in op belangrijke thema’s voor jou, zoals persoonlijke ontwikkeling, werkgeluk en arbeidsvoorwaarden. Daarmee bieden we, in verschillende fases van het (werkende) leven, op een speelse, nuchtere en herkenbare wijze toepasbaar antwoord en inzicht op vragen rondom werk en geluk. Want als je het ons vraagt, is het recept voor werkgeluk eigenlijk heel simpel, namelijk: samen gave dingen doen die ertoe doen. En daar werken wij graag aan mee. 

Een initiatief van Driessen Groep
Al meer dan 25 jaar verbindt Driessen Groep, waar werk&geluk een initiatief van is, mens en werk en willen zij werkgeluk mogelijk maken voor iedereen. Met dit platform deelt Driessen Groep, samen met de bedrijven die er onderdeel van zijn, haar kennis en ervaring.

Heb je vragen, suggesties of tips voor de redactie? Wil je samenwerken of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van werk&geluk voor jou? Stuur dan een e-mail naar werkgeluk@driessengroep.nl.