Wil jij ook zzp’en zonder zorgen?

Werk doen dat je écht leuk vindt en waar je passie ligt. Waar je hart sneller van klopt én waarin jij uitblinkt. Ongetwijfeld één van de redenen waarom jij ervoor hebt gekozen om als zelfstandig professional te werken. Maar zoals bij alles, zijn er ook minder leuke kanten. Denk aan het regelen van belangrijke randzaken zoals contracten en administratieve en juridische zaken. Bij Haert nemen wij al die zaken uit handen, zodat jij alle tijd hebt om te focussen op het werk dat jou gelukkig maakt.

Toegang tot de mooiste opdrachten

Zoek jij een opdracht in het vakgebied Communicatie, Finance, HRM, Data & ICT, Juridisch, Fysiek Domein, Sociaal Domein of Management bij een maatschappelijk gedreven organisatie? Ontdek opdrachten bij de 1.000 aangesloten organisaties in ons netwerk. 

Bekijk onze opdrachten

Ondersteuning met het Haert membership

Ons membership helpt je bij jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je ontvangt onbeperkt toegang tot een online-leerplein vol met relevante e-learnings, webinars en podcasts en kun je deelnemen aan events waarbij je andere professionals ontmoet.

Ontdek het membership

Haert staat voor (on)gewoon goed opdrachtgeverschap

Bij Haert verbinden we zelfstandige professionals aan opdrachten bij maatschappelijk gedreven organisaties. Ons netwerk bestaat uit ruim 1.000 organisaties in de overheid, het onderwijs en zorg & welzijn. En in de toch wel harde wereld van inhuur, zetten wij ons in voor de professionals van Nederland. We zorgen dat alles goed en rechtmatig geregeld is en brengen jou in verbinding met andere professionals om van elkaar te leren. 

Persoonlijk contact vinden wij enorm belangrijk in onze samenwerkingen

“We hebben goed gekeken naar wie we zijn en wat ons anders maakt”, vertelt directeur Monique Giepmans. “En daaruit kwam met name het persoonlijke naar voren. Kijk, de contracten goed regelen, dat doet iedereen. Maar wij maken het echt persoonlijk.”

Lees het artikel

Organisa­ties waarmee wij professi­o­nals verbinden

Ben jij op zoek naar een opdracht waar je hart sneller van gaat kloppen?

Verbind met ons Haert-netwerk en ontvang als eerste een melding bij een nieuwe opdracht.

Verbind met ons netwerk

Heb je een vraag? Stuur een bericht of bel ons!

Justin

Recruitment adviseur

Justin